Cal Serrats - Carn Ecològica de Xai i Cabrit

Qui som:

Cal Serrats és una empresa familiar ubicada a la masia del mateix nom a Argençola. Conreem les terres i fem pasturar les nostres ovelles per camps i boscos perquè puguin criar xais i vendre’n la carn.

Cal Serrats és una empresa de producció i comercialització de carn de xai de qualitat. La nostra vida professional està dedicada a l'agricultura i la ramaderia.

Ja feia anys que conreàvem els nostres camps aplicant mesures agroecològiques Fa 8 anys que varem decidir certificar-ho amb el Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE). Ara, volem donar un pas més i hem apostat fort per un nou projecte: la comercialització directa del nostre producte.

Què oferim:

Des de cal serrats us volem fer carn ecològica de qualitat, a través de la cria de forma natural i ecològica dels nostres xais. Les nostres ovelles pasturen cada dia de l’any, i  mengen cereals sencers, farratges, alfals i palla que són conreats de manera ecològica, i els xais mamen de la mare fins l’últim dia.

  • El nostre ramat està criat de forma extensiva, pasturant a l'exterior, sense forçar els animals a produir de forma intensiva. Les ovelles i cabres crien al seu ritme.


  • Traslladem personalment els animals a l’escorxador, i en tallem la carn. Tallant a mà les costelles, mitjanes i coll. D’aquesta manera, sense intermediaris, podem controlar i garantir els processos de traçabilitat i qualitat de la carn, fins a la vostra entrega.


  • La nostra carn és ideal per a fer a la brasa, tot i que tallada ben fineta es pot fer a la planxa, les espatlles, cuixes i coll son perfectes per rostir-les al forn.


  • Per altra banda tenim la carn de cabrit que amb el seu contingut inferior de greix és una carn molt melosa, i una font de proteïna de molt bona qualitat. S'acostuma a fer rostit al forn, o arrebossat. 

  • CAL SERRATS
    Argençola
     08717 - (Barcelona)