Cal Cinto


Cal Cinto, som un celler familiar on nosaltres mateixos, els membres de la família, cultivem les nostres vinyes i elaborem els nostres propis productes, amb l’esforç de les nostres mans. 


Cal Cinto es el nom de la casa de poble on vivim, elaborem i on va sortir fa uns vint-i-cinc anys el nostre primer vi. Més endavant hem acompanyat la producció i elaboració de vins, amb les d’escumós, vinagre, licors i aiguardents, aprofitant al màxim el raïm procedent de les nostres terres. Tot això, sumat a la il·lusió i el treball diari, dóna lloc a uns productes diferents i amb característiques pròpies, ja que, els processos d’elaboració i transformació de productes es fan de manera artesanal i amb el màxim de respecte a la natura, creant un vincle entre home, terra i bodega, que fa que el conjunt sigui una forma de vida. 


La característica que diferencia l’empresa és la cura de tots els processos, del conreu de la vinya, el premsat del raïm i la posterior fermentació, la destil·lació de la brisa procedent de la fermentació i l’elaboració de licors, fins a l’embotella’t del producte i la seva distribució. Garantint la traçabilitat i fent un pas més pel desenvolupament en el sector de l’agricultura i el món rural, assolint tot el procés d’elaboració i comercialització del nostre producte el raïm, i no acabar el procés un cop produïda la primera matèria.


  Cal Cinto

  Pl. l'església, 7

  25610  OS DE BALAGUER  (Lleida)